Yksityisellä työterveyshuollolla laadukasta ja toimintavarmaa työterveyspalvelua. Työyhteisön hyvinvoinnilla on suuri merkitys yrityksen menestyksen kannalta. Hyvinvoiva henkilöstö jaksaa paremmin ja viihtyy työssään. 

Olemme paikallinen työterveysasemasi Naantalin keskustassa. Tarjoamme työterveyspalveluita niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille. Voitte valita yrityksellenne joko kokonaisvaltaisen tai pelkästään lakisääteisen työterveyshuollon palvelut. Kokonaisvaltainen työterveyshuolto antaa kuitenkin parhaimman näkökulman työntekijöidenne mahdollisiin terveysongelmiin sekä mm. sairauspoissolojen syihin. 

Naantalin Yksityislääkärit Oy:n työterveyspalveluista vastaavat työterveyslääkäri Annukka Lahti, työterveyshoitaja Vuokko Svedström ja työfysioterapeutti Marjaana Kemppi. Työterveyshenkilöstön tehtävänä on tuntea työpaikan olosuhteet, jotta työskentely työyhteisön hyväksi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kaikki työterveyspalvelut saman katon alta

Naantalin Yksityislääkäreiden tiloissa on myös laboratorio ja fysikaalisen hoidon yksikkö. Röntgenpalvelujen suhteen teemme yhteistyötä Naantalin terveyskeskuksen kanssa.

Varaa aikasi työterveyteen alla olevasta numerosta tai pyydä tarjous työterveyspalveluistamme yhteydenottolomakkeemme kautta.

Ajanvaraus

02-4378500

Lämpimästi tervetuloa työterveysasiakkaaksemme!