Kattavat yksityislääkäripalvelumme Naantalissa

Tarjoamme yksityistä lääkäripalvelua Naantalissa. Erikoisaloinamme ihotaudit, kirurgia, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, naistentaudit ja synnytykset, psykiatria, silmätaudit, sisätaudit, geriatria ja yleislääketiede.

Kokenut ja palveleva henkilöstömme

Henkilöstömme palvelee sinua pitkällä kokemuksella. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti, jotta
voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
Tavoitat meidät myös sähköpostilla:

Hinnasto

Toimistomaksu 18,00 €

Vastaanottokäyntien hinnat  ovat suuntaa antavia keskiarvohintoja ja ne vaihtelevat kunkin lääkärin määrittelemän taksan mukaan. Taksaperusteena lääkäri käyttää keskimääräistä aikaa, joka häneltä kuluu asiakkaan hoitamiseen vastaanotolla. Tähän aikaan sisältyy myös vastaanoton jälkeen hoidettavat asiat, kuten lausuntojen ja sairaskertomusten kirjoitus, tutkimustulosten katsominen jne.

Laboratorio- ja röntgentutkimuksista, toimenpiteistä, mahdollisista rokotteista sekä lääkkeistä ja tarvikkeista velotetaan erikseen.

Kela korvaa osan sairaskuluista

Kela korvaa osan vastaanottokäyntimaksuista. Käytössämme on Kelan suorakorvaus, joten korvaus voidaan vähentää suoraan kassalla.

Ajan peruuttaminen

Peruutathan varaamasi ajan viimeistään sovitun vastaanottopäivän aamuna. Käyttämättä ja peruuttamatta jätetystä vastaanottoajasta pidätämme oikeuden periä käyntipalkkion suuruisen maksun.

Muut palvelumme

Tarjoamme  lääkäri-, työterveys- , laboratorio- ja fysioterapiapalveluidemme lisäksi muita terveyttä edistäviä ja ylläpitäviä palveluita, kuten jalkaterapiaa,  ravitsemusterapiaa ja seksuaalineuvojan palveluita. 

Toimitiloissamme vastaanottavat myös Plus Terveyden ja Ville Vähäpassi Oy:n hammaslääkärit ja suuhygienistit.