Naantalin Yksityislääkärit Oy tarjoaa yksityistä fysioterapiaa Naantalissa

Naantalin Yksityislääkärit Oy on tarjonnut fysioterapiapalveluita jo vuodesta 1987 lähtien. Toimipaikkamme sijaitsee Naantalin keskustassa, Kelan kanssa samassa rakennuksessa, terveyskeskusta vastapäätä.   Fysioterapeutteja asemallamme on kolme, Anne-Maj Ristimäki, Marjaana Kemppi sekä Martti Mikkola. Peruskoulutuksen lisäksi fysioterapeuteillamme on erikoisosaamista omilla alueillaan, esimerkiksi akupunktiossa  ja neurologisessa fysioterapiassa.

Yksityisiä fysioterapiapalveluitamme ovat yksilöllinen fysioterapia, neurologisen tai vaikeavammaisen fysioterapia, McKenzie -terapia (MDT),  akupunktio, asentohuimaushoito, veteraanikuntoutus, työfysioterapia ja suorituskykytestit.

Fysioterapian tavoitteena on parantaa tai ylläpitää asiakkaan liikkumis- ja toimintakykyä. Asiakaskuntaamme kuuluvat nuoret, työikäiset ja ikääntyneet, joilla on akuutti tai krooninen tuki- ja liikuntaelinvaiva, tai neurologinen sairaus tai vamma. Työterveysasiakkaillemme tarjoamme yleensä korjaavia tai ennaltaehkäiseviä palveluja, jotka liittyvät työergonomiaan. Fysioterapiaa annetaan aina yksilöllisesti, asiakkaan ongelmien ja fysioterapeuttisen tutkimuksen mukaan, mahdollisesti yhteistyössä erikoislääkärin kanssa.

Mitä sinun tulee tietää, kun tulet asiakkaaksemme

Tervetuloa asiakkaaksemme. Teemme parhaamme voidaksemme palvella Teitä mahdollisimman hyvin. Onnistuneen hoitotuloksen saavuttamiseksi kerromme Teille ennen hoitoa seuraavat oleelliset asiat:

 

Teitä palvelee fysioterapeutit:
 Marjaana Kemppi, Martti Mikkola ja Anne-Maj Ristimäki

Fysioterapiahinnasto

Erikoisosaamisemme